Kamond Lecsó és málnafesztivál

Csoportkép a résztvevőkről
Kamond
Lecsó és málnafesztivál
2024. 08. 14.

A délelőtti órákban érkezett a kis csapatunk Kamondra, ahol hangulatos, fenyőkkel borított, árnyékos helyen várták a különböző intézmények résztvevőit.

Minden csapatnak külön asztal állt rendelkezésre, ahol hozzá fogtunk a saját lecsónk elkészítéséhez. Minden ellátott szorgosan szelte, vágta, hámozta a hozzávalókat, amik aztán hamarosan bográcsba is kerültek.

Az étel elkészítése közben, az intézmények a lecsóhoz kapcsolódóan rövid kis jelenettel is készültek. Mi egy rövid táncot adtunk elő, néhány mondatos jelenettel, aminek sikere volt és jó hangulatot teremtett.

Az ételek aztán lassan- lassan elkészültek. A finomra sikeredett, ízletes lecsóhoz gusztusos tálalást készítettünk elő, amit a zsűri „  A legcsípősebb lecsó” címmel díjazott. 

A nap zárásaként lehetőségünk volt egy jó hangulatú, zenés közös táncolásra is.

                                                                      
            Készítette: Mékli Eszter, Parragi Éva